Benvinguts i benvingudes al Refugi del Gerdar!

NOVETATS HIVERN

 

*LLOGUER  RAQUETES AL REFUGI

 

*CURSOS D’ESQUI DE MUNTANYA TÈCNIQUES HIVERNALS SORTIDES AMB RAQUETES NIVELL I DE L’ACNA (SEGURETAT EN TERRENY D’ALLAUS) TALLER HIVERNAL (INICIACIÓ RAQUETES O ESQUI DE MUNTANYA)

Més informació 619.04.44.76

 

El Refugi del Gerdar està en mig del bosc d’avets més gran de la Península Ibèrica. El Refugi està situat a l’antiga carretera de la Bonaigua, al Pallars Sobirà, a 10 km. d’Esterri d’Àneu i hi podreu arribar en cotxe.

Amb el bon temps podeu fer excursions caminant, o en bicicleta, i amb l’arribada de la neu, estem a 5km dels remuntadors de Vaqueira-Beret, i podeu fer excursions tant amb raquetes com amb esquís de muntanya.

Si el que voleu es fer travessa, és possible enllaçar amb els refugis de dins el circuit “Carros de foc”, el Pla de la Font, Amitges i Saboredo. I en bici, participar a la “Pedals de Foc”. Entre d’altres activitats.

El refugi torna a estar obert cada dia des de juny de 2011.

Hivern al Refugi del Gerdar

Hivern al Refugi del Gerdar

 

About these ads

Els comentaris estan tancats.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: