Benvinguts i benvingudes al Refugi del Gerdar!

               ** Novetat!!! Gimcana educativa pel Bosc del Gerdar.

Activitat gratuïta del 24 de juny al 30 de setembre.
El Refugi del Gerdar està en mig del bosc d’avets més gran de la Península Ibèrica. El Refugi està situat a l’antiga carretera de la Bonaigua, al Pallars Sobirà, a 10 km. d’Esterri d’Àneu i hi podreu arribar en cotxe.

Amb el bon temps podeu fer excursions caminant, o en bicicleta, i amb l’arribada de la neu, estem a 5km dels remuntadors de Vaqueira-Beret, i podeu fer excursions tant amb raquetes com amb esquís de muntanya.

Si el que voleu es fer travessa, és possible enllaçar amb els refugis de dins el circuit “Carros de foc”, el Pla de la Font, Amitges i Saboredo. I en bici, participar a la “Pedals de Foc”. Entre d’altres activitats.

El refugi torna a estar obert cada dia des de juny de 2011.

refugi del gerdar primavera 2013

About these ads

Els comentaris estan tancats.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: