Benvinguts i benvingudes al Refugi del Gerdar!

CURS DE PAISATGE 2021

18/ 19/ 20 DE JULIOL

Enguany, després de tantes limitacions, recuperem el curs de paisatge que organitza cada any el GRAMP al Refugi del Gerdar

curs paisatge 2021

PROTOCOL D’ACTUACIÓ CONTRA LA COVID19

NOVETATS EN EL CIRCUIT DE LA CARROS DE FOC.

Carros de foc plus

ENS INCORPOREM A LA CARROS DE FOC PLUS.

Nova travessa optativa que ampliarà la ruta pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Les noves etapes, mantindran l’essència de Carros, progressant per estanys glacials i cims, però aportarà elements nous, al seu pas per l’avetosa més gran de la Península Ibèrica.

Veniu a descobrir-la!!

REVETLLA DE CAP D’ANY AL REFUGI

La nostra proposta i a l’expectativa de la normativa definitiva, és fer un bon sopar especial de Cap d’Any, amb torrons, raïm i celebrar-ho tant com ens deixin.

L’estada obligatòria serà de dues nits i hi haurà un descompte de 5€ la nit de Cap d’Any, si l’estada és de tres nits.

  • Preu de dues mitges pensions, inclosa la revetlla és de 103€ (Dues nits, dos sopars, revetlla inclosa i dos esmorzars)
  • Preu de tres mitges pensions, inclosa la revetlla és de 136€ (Tres nits, tres sopars, revetlla inclosa i tres esmorzars)

Evidentment, l’aforament serà molt reduït, degut a les mesures de seguretat.

JA ENS PODEU SEGUIR A INTAGRAM : @refugidelgerdar 

BENVINGUTS AL REFUGI DEL GERDAR

Amb el bon temps podeu fer excursions caminant, o en bicicleta, i amb l’arribada de la neu, estem a 5km dels remuntadors de Vaqueira-Beret, i podeu fer excursions tant amb raquetes com amb esquís de muntanya.El Refugi del Gerdar està en mig del bosc d’avets més gran de la Península Ibèrica. El Refugi està situat a antiga carretera de la Bonaigua, al Pallars Sobirà, a 10 km. d’Esterri d’Àneu i hi podreu arribar en cotxe.

Si el que voleu es fer travessa, és possible enllaçar amb els refugis de dins el circuit “Carros de foc”, el Pla de la Font, Amitges i Saboredo. I en bici, participar a la “Pedals de Foc”. Entre d’altres activitats.

El refugi torna a estar obert des de juny del 2011. Cal trucar per reservar.

Hivern al Refugi del Gerdar

Hivern al Refugi del Gerdar

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: