MENJARS I DINARS

La capicitat a l’interior del Refugi seguint les mesures de seguretat per a la Covid 19 queda complerta amb l’aforament de les persones allotjades al refugi. Per aquest motiu, no podran fer dinars, ni consumir res a l’interior del refugi, les persones no allotjades. A l’hivern, per raons obvies, no podem fer servir l’espai exterior. Així doncs, per donar possibilitats a les persones no allotjades que venien a dinar, ens reinventem i el 28 de desmbre del 2020, comencem a donar la possibilitat de fer menjar per emportar.

Us demanem que ens truqueu (619.04.44.76) amb la màxima antelació, mai em ofert aquest servei i esperem poder fer-ho el millor possible.

Aquí us adjuntem els plats i els preus per aquests dies festius:

VENIU A DINAR AL GERDAR!!

 

Ja ho sabeu, no som un restaurant, però al Gerdar, mirem de tenir una petita carta de plats casolans que fem nosaltres  amb molta cura i que esperem us agradin.

CARTA EN CATALÀ

CARTA EN CASTELLANO / ENGLISH

BON PROFIT!!!

Per venir a dinar, sempre és recomanable trucar(619.04.44.76), tenim un espai petit i sovint sense reserva pot ser que no tingueu lloc.

Per grups grans també podem fer menús tancats a convenir prèvia reserva.

Si cal algun plat especial, per a nens, intoleràncies o al·lèrgies, també els podem fer, sempre hi quan ens aviseu amb prou temps d’antelació.

També com a qualsevol refugi, us podrem preparar entrepans o pícnics per anar d’excursió.

Hi ha molts caps de setmana que el refugi està obert, realitzant tasques d’allotjament i menjar pels usuaris, però els dinars oberts a tothom, els fem, a la temporada d’estiu, Setmana Santa, alguns dies de les vacances de Nadal i ponts.

Els sopars, són pensats per la gent que s’està al refugi. Àpat fort del dia per molts que estan en ruta o realitzant activitats des del refugi, compost per tres plats i postres. 

 

 

 

 

%d bloggers like this: